Boxer TV – Digitalt TV gennem din stueantenne

Vi kender alle Boxer reklamerne med den flinke Robert, der tog turen til København. Dette illustrerer direkte den samme vej, som Boxer TV har taget over sundet ligesom mange andre selskaber. Vi har taget et nærmere kig på Boxer TV

Boxer TV blev lanceret for første gang i Sverige i 1999. Boxer TV er et svensk selskab, der meget lig Perspektiv Bredbånd, har taget turen over sundet for at give Danmark bedre muligheder på markedet for digitalt TV.

Boxer TV fungerer anderledes end de andre traditionelle udbydere på markedet for digitalt TV. Boxer benytter sig hverken af kabel eller parabol, men derimod af din egen stueantenne. Det eneste, der kræves udover din egen stueantenne er en modtagerboks og et Boxer-kort, som du begge modtager ved bestilling af Boxer TV.

Med dette setup betyder det, at alle kan se Boxer TV.

Hvad kan jeg med Boxer?

Boxer tilbyder udelukkende digitalt TV og intet andet. Du kan ikke få telefoni eller internet hos Boxer, men til gengæld byder de på nogle utrolig fleksible muligheder indenfor digitalt TV.

I skrivende stund byder Boxer TV på nedenstående TV-pakker:

 • Boxer Flex8
 • Boxer Mix
 • Boxer Max
 • Boxer Mini

Boxer kører med nogle faste tv-kanaler I deres pakker og hvis man vælger fx Boxer Flex8 kan skifte ud i ens tv-pakke hver måned uden, at det koster ekstra. Det betyder, at du kan skifte kanaler ud undervejs, hvis de er blevet for kedelige eller hvis der er kommet nogle nye mere spændende tv-kanaler at vælge i mellem.

Hvilke tv-kanaler udbyder Boxer?

Boxer TV har et moderat udvalg af tv-kanaler. Det er ikke det store udvalg af tv-kanaler man skal vægte højest, når man skal vælge at købe Boxer TV.

Af de mest prominente tv-kanaler kan nævnes:

 • TV2Zulu
 • Kanal 5
 • Kanal 4
 • Kanal 6
 • Kanal 9
 • Discovery Channel
 • MTV
 • TV2 Sport
 • Canal+ pakken

Du kan godt få stor underholdning ud af TV-kanalerne hos Boxer, men der findes andre steder, hvor du får flere og mere spændende kanaler end ved Boxer.

Samlet vurdering af Boxer TV

Boxer TV er frisk pust på det danske marked for digitalt TV. Hvis du ikke har mulighed for at få parabol TV og ikke ønsker at spendere store summer hos YouSee eller TDC for at få kabel Tv kan Boxer være et godt alternativ.

Konceptet med at få digitalt TV via stueantenne er genialt og en utrolig let måde at få digitalt TV på.

Prismæssigt ligger Boxer TV i den lidt tunge ende hvad angår udvalg vs. pris.

Boxer TV egner sig bedst til dem, der ikke ønsker en stor TV-pakke og heller ikke ønsker at have bredbånd med i deres tv-løsning.


Tags: , , , , ,


Har du spørgsmål? Stil dem her:

 1. Carsten says:

  Kan Mix bruges kun 5 måneder om aret til sommerhuset?

 2. Andreas Lolk says:

  Ja, det kan det godt. Der er ingen binding på, så du kan let bruge det kun 5 måneder om året.

 3. Richard says:

  Vi er på båden ofte, som sommerhus, vi kan se markssignaller gratis gennem pc’en, men kan vi se Boxer tv i vores pc hvis vi anvender dette modul-kort, som derhjemme i alm. tv?

 4. Jørgen Finn says:

  Hvad skal jeg bruge for at se DR HD DR K uden for mange pixels fejl .Det er især galt når der er højtryk.Kan signalet nå til Leck ,byen ligger ca 20km syd for Tønder i Tyskland venlig hilsen Jørgen.

 5. Andreas Lolk says:

  Hej Jørgen,

  Hvilken udbyder bruger du til at se TV nu?

  Umiddelbart burde det ikke være noget problem med de 20 ekstra km. Jeg ville dog sikre mig ved at sende en mail til Boxer og spørge. De plejer at være venlige.

  Mvh.
  Andreas..

 6. Bodil says:

  Hej Boxer
  Jeg har boxer mini i stueetagen og en digitality-løsning på 1. sal T-2000 fta/t 2001 cx. Hvordan sikrer jeg mig at kunne se i det mindste gratis-kanalerne ovenp, hvis denne boks har en begrænset funktionstid. Og hvad vil ellers være løsningen for mig. Jeg har ikke brug for et hav af kanaler.

 7. Andreas Lolk says:

  Hej Bodil,

  Kan du ikke bare tage antennen og / eller boxen med ovenpå, når det bliver den tid på aftenen?

  Mvh.
  Andreas

 8. Bente says:

  Jeg er i tvivl om jeg kan bruge jeres løsning? Når jeg prøver at finde dvb signaler i antennestikket i væggen, kommer der kun kanal københavn og et eller andet “gametv”.
  Jeg er flyttet i lejlighed i vanløse, hvor min lille flytbare antenne ikke kan få en god nok kvalitet til at jeg kan se de gratis dvb kanaler.
  der er ingen fælles aftale for opgangen med noget tvkanal udbyder. jeg ved at nogen bruger you see, men jeg vil hellere have boxers mini.
  Kan det lade sig gøre?
  Mvh Bente

 9. jensen says:

  Vi har store problemer med Boxer..

  Bor i stue etagen, men blev lovet at det ikke var noget problem, bare vi købte en god antenne.

  Vi har købet en antenne der både kan side inde og ude – og soom iflg sælgeren i El-giganten skulle være det bedste…men det virker ikke rigtigt.

  Billedet ruller og farverne er forkerte.

  Kan vi have glæde af at købe en “gammeldags” uhf antenne, når den max kan komme op i en 4 – meters højde?

 10. Jesper says:

  Jeg ville gerne se nogle tal for, hvor mange, der er nødsaget til at købe en bedre antenne. Med et, er det ikke så billigt, hvis der skal investeres i en ny antenne. Ydermere er salgstalen, at du ikke behøver andet end deres lille antenne bag din fladskærm. For mange er det direkte løgn. jeg mener, at deres reklame nærmer sig vildledning.

 11. Andreas says:

  Jeg er fuldstændig enig Jesper.

  Mvj. Andreas…

 12. Eskil says:

  Jeg har et svagt digitalt signal på grund at beliggenheden. Derfor har jeg adskillige udfald. Vil det samme gøre sig gældende med Boxer

 13. Julie says:

  Ja jeg skulle have BOXER idag, men det virkede ikke med den antenne som fulgte med i boxerpakken..har været ude og købe en udendørsantenne og der er stadig intet signal, så nu ser jeg frem til at vente 5-7 dage på en teknikker..som sikkert fortæller mig at det ikke kan lade sig gøre…lige nu har jeg MEGET LIDT FIDUS til BOXER. Det er for ringe, og de kan jo ikke hjælpe når man ringer ind til dem, de er skam søde nok, men de aner ikke noget om hvorfor eller hvordan

 14. Simon says:

  sender boxer ikke også kanaler som tv3+ tv3puls tv3comedy o.s.v

 15. Andreas says:

  Hej Simon,

  Nej, det gør de desværre ikke. De eneste, der har Tv3, Tv3+ o.l. Viasat kanaler er TDC / YouSee og Viasat selv.

  Mvh. Andreas

 16. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Eskil,

  Desværre kan jeg ikke sige præcist hvordan signalet ville være hvis du vælger Boxer TV, da jeg ikke kender til din lokation og beliggenhed.
  I stedet vil jeg anbefale dig, at du får en installatør ud, han kan så måle hvordan signalet er, hvilken antenne du skal købe, og i hvilken retning den skal pege for at få det bedste signal, samt hvilke kanaler der går fint igennem.
  Hvis du klikker her kan du vælge installatør og indtaste postnummer, og derefter skulle den gerne finde din nærmeste installatør.

  Mvh.
  Christian

 17. Allan says:

  Hej

  Hvis man kun er interesseret i nogle bestemte kanaler, kan man så nøjes med at betale for dem

  Allan

 18. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Allan,

  Det kommer helt an på hvilke kanaler der er tale om.
  Er der tale om Viasat kanalerne slipper du desværre ikke så let, men kan du undvære disse så synes jeg du skal kigge nærmere på BoxerTV da du her selv vælger hvilke kanaler du vil have, og derfor kun betaler for dem.

  Mvh.
  Christian

 19. Allan says:

  Hej

  Ka man se Boxer på min antenne som jeg for øjeblikket har You See kabel tv på–eller skal det være en husantenne ???? MVH Allan

 20. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Allan,

  Jeg går ud fra at det er dit antennestik som er forbundet YouSees kabeltv du ser på nu. Hvor Boxer TV er et luftbåret signal, dvs. du skal have fat i en digital stueantenne. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til Boxer TV og høre præcist hvilke muligheder du har for dette i dit område.

  Mvh.
  Christian

 21. Michael says:

  Hej Boxer,

  Jeg har et boxer tv modul kort fra boxer.

  Har købt en stueantenne til både mit kontor og til stuen. Dog bor jeg i en betonbygning hvor der intet signal er.

  Signalet i kontoret klarer jeg med at hænge stueantennen ud af vinduet, men mit problem er i stuen.

  Jeg har sat antennestikket i væggen men der er kun signal i klumper. Kanalerne virker i 1-4 min af gangen, hvor signalet så forsvinder i nogle minutter og så kommer det igen.

  Som sagt er stueantenne udelukket da der er meget lidt signal gennem betonmurene.

  Hvordan kan jeg løse dette så jeg også kan bruge mit boxer kort i stuen? Er der ingen mulighed for at det kan gå gennem stikket i væggen?

 22. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Michael,

  Hvis den virker i fint i kontoret, kan du købe en splitter til dit antennekabel, dvs. at du kan dele dit antenne kabel op så du får signalet til begge dine tv fra den samme antenne, altså trække et kabel fra den antenne der fungerer og hen til dit tv i stuen.
  Alternativ er at købe en udendørs antenne, du kan købe digitale antenner som du fx monterer på husets væg udendørs.

  Alt dette kan du læse mere om her.

  Mvh.
  Christian

 23. Bendt says:

  Hej – jeg er “kun” interesseret i at se TV5 Monde. Hvordan kommer jeg til det uden at skulle betale for en masse andre unødvendige kanaler? Jeg har pt den store pakke fra Stofa via Antenneforeningen Århus

 24. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Bendt,

  Der er desværre ikke så mange udbydere der tilbyder TV5 Monde, men jeg ved at Stofa netop har lanceret så du kan vælge hvilke kanaler du ønsker, muligvis skal du have en Zaptor box fra Stofa først hvis ikke du allerede har en.
  Jeg kan se at TV5 Monde koster 10 kr om måneden, du kan læse mere om dette her: http://www.stofa.dk/zaptor/fritvalg.php

  Det kan være svært at finde ud af hvordan du gør det billigst muligt, især fordi at Stofa er forskelligt fra område til område, derfor vil jeg anbefale dig at kontakte Stofa for at høre nærmere om hvilke muligheder du har i præcis dit område.

  Mvh.
  Christian

 25. Daniel says:

  Da Boxer var på vej til Danmark blev det solgt på at man kunne vælge lige de kanaler man havde lyst til.
  Jeg er klar over ikke alle kanaler bliver udbudt gennem Boxer og det er vel ok. Men at man ikke selv kan bestemme hvilke af de kanaler i udbyder man vil have med pakken er kritisabelt. Hvorfor er der f.eks. nogle kanaler man ikke kan vælge i flex8 ? Og hvordan passer udmeldingen om at man altid kan se tv2 med en Boxer basispakke, når det så skal vælges som en af de 8 kanaler i flex8 ?

 26. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Daniel,

  Jeg skal ikke kunne sige hvorfor Boxer har valgt at gøre som de nu engang gør med deres kanaler, du skal være klar over at vi ikke har noget med Boxer at gøre som sådan, vi yder blot en gratis service som gør det enkelt for de fleste personer at finde en god TV løsning.
  Ønsker du svar på dine spørgsmål vil jeg foreslå dig at kontakte Boxer på telefon eller på email de har højest sandsynligt en god forklaring på dine spørgsmål.

  Mvh.
  Christian

 27. Hanne says:

  Jeg har en strong box på et værelse med stueantenne,men der er ingen lyd på fjernsynet,billedet er super klart,jeg har skiftet scart stik og alle ledninger sidder som de skal,derimod er der lyd når jeg ser videofilm,hvad kan der være galt?

 28. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Hanne,

  Jeg er desværre ikke helt klar over hvordan dit setup præcis fungerer, men har du mulighed for at tilslutte seperart lyd fra din box og hen til tv’et? Nu ved jeg ikke om det har virket før?
  Ellers vil jeg anbefale dig at tage kontakt til Boxers support, da de helt sikkert ved præcis hvordan det skal gøres. (jeg går ud fra at du har boxer tv, siden du skriver din kommentar her).

  Mvh.
  Christian

 29. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Hanne,

  Jeg er desværre ikke helt klar over hvordan dit setup præcis fungerer, men har du mulighed for at tilslutte seperart lyd fra din box og hen til tv’et? Nu ved jeg ikke om det har virket før?
  Ellers vil jeg anbefale dig at tage kontakt til Boxers support, da de helt sikkert ved præcis hvordan det skal gøres. (jeg går ud fra at du har boxer tv, siden du skriver din kommentar her).

  Mvh.
  Christian

 30. Morten says:

  Hje Christian
  Hvad kan der være galt med vores sinal, den ene dag er sinalet OK, den næste dag er der ingen sinal.
  Vi har haft så mange problemer siden uge 8.
  For 8 dage siden havde vi en montør, som skiftede samle- led mellem 2 kabler, dagen efter var der ingen sinal, så vi kontaktede montøren igen og han var her i mandags, da var der fuld sinal, så i aftes var der sinal til kl ca. 17 hvor vi slukkede og tændte igen kl ca. 20 ingen sinal, vi lod det hele være tændt og ca. kl 21.30 kom der igen sinal, men i dag har det været tændt lige kl 13 og nu er kl. næsten 21 og ingen sinal.
  Hvad kan der være galt?

 31. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Morten,

  Det lyder godt nok underligt, mit umiddelbare gæt er signal forstyrrelser, måske har Boxer problemer for tiden? har du haft kontakt til deres support?

  Nu ved jeg ikke om i bruger et indstikskort i et CA-modul i TV’et eller om i køre med en ekstern boks, men det er også en mulighed at der enten er en periodisk fejl i TV’et eller i boksen alt afhængigt hvilken løsning i har valgt.

  Mit forslag er at kontakte Boxer og høre dem hvad der kan være galt, det kan jo være at deres support har hørt om problemet før.

  Mvh.
  Christian

 32. Linda says:

  Jeg har et boxer kort , men kan jeg flytte kortet alt efter hvilket tv jeg vil bruge ?

 33. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Linda,

  Du kan sagtens købe nyt tv og stadig anvende det samme boxer kort, det kræver selvfølgelig at dit tv understøtter kortet, alt efter hvilken løsning du har valgt.
  Er det fx et kort du indsætter i selve tv’et skal dit nye tv selvfølgelig også have denne kort port.

  Mvh.
  Christian

 34. Per says:

  Hej jeg har boxertv og har været ganske godt tilfreds med det men nu har de åbnet for HD kanaler og dem kan jeg ikke se.Jeg får en meddelse om at der er en kryterings fejl, jeg har talt med boxer om det men de har ikke hjulpet mig.Mit tv er med t2 teknologi så det skulle være nok jeg har abonnement på tv2 samt tv2 sport men ingen af dem kan jeg se i HD. Hvad kan der være galt.

 35. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Per,

  Tak for din kommentar, jeg har desværre ingen erfaring med lige præcis dette problem, men jeg vil helt klart anbefale dig at kontakte BoxerTV igen, da de skal kunne løse problemet.
  Om ikke andet bør de i hvert falde kunne give dig en forklaring på det.

  Mvh.
  Christian

 36. Per says:

  Hej. Jeg har haft besøg af en tv mand i dag og det viste sig at det modul der sidder i tv til læsning af kort ikke virkede så nu har jeg købt en af ham så nu virker det. Det gamle var et smit modul men den jeg har nu er fra et andet firma.Desværre skal man selv betale for det selv om boxertv burde gøre det når de har solgt det gennem elgiganten men sådan er der så meget.

 37. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Per,

  Beklager det sene svar!
  Tak fordi løsningen på problemet, og godt at høre at du fik det løst :)

  Mvh.
  Christian

 38. Bjarne says:

  Hej
  Vi har haft boxer et års tid nu og det har fungeret problemløst (basispakke; for bla at kunne se Tv2).
  Da vi anskaffede en Samsung BD-HDD Combo (harddiskrecorder)for ca en mdr. siden og sluttede den til fjernsynet har det overhovedet ikke været muligt at se nogle af de kanaler som vi betaler for – bortset fra TV2. Hvad pokker kan det skyldes? TV er et SONY 2010 model.
  mvh Bjarne

 39. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Bjarne,

  Jeg vil anbefale dig at kontakte Boxers support, så kan de gå det hele igennem og tjekke dit setup for fejl, samt fejl fra deres side.

  Mvh.
  Christian