Parabol TV giver størst udvalg

Det kan være en jungle at finde det rette abonnement, når det kommer til Parabol TV. Der er mange selskaber at vælge imellem og junglen af kortafgift, bindingsperiode, parabol, oprettelse, månedlig ydelse, antal kanaler osv. kan gøre det svært at foretage det rette valg. Dette vil vi gerne hjælpe med dig med.

Viasat og Canal Digital er de to største og bedste spillere på markedet for Parabol TV / Digital TV. Du kan herunder læse mere specifikt om de to forskellige selskaber, men i bund og grund gælder følgende:

Viasat

er det billige og sikre valg. Her får du adgang til alle deres tv-kanaler de første 3 måneder for 0 kr. herefter koster det fra 169 kr. om måneden i abonnement.

Canal Digital

er på den anden side også et godt valg. Canal Digital er til dig, der gerne vil se internationale kanaler og have størst mulig valgfrihed. Canal Digital har en masse forskellige tv pakker og især indenfor sport / film har de et kæmpe udvalg, hvor blandt andet den utrolig populære Canal+ tv-pakke er at finde.

Flest vælger Canal Digital

Canal Digital giver dig den bedste tv-oplevelse i Danmark. Dette sker igennem et hav af kanaler, så alle kan blive tilfredsstillet.

Få disse fordele, hvis du bestiller i dag:

  • Gratis HDTV-Box - Spar 1195 kr.
  • Danmarks største TV-Pakke: 73 digitale og 20 HD kanaler
  • TV2 medfølger selvfølgelig.
  • Gratis parabol - Spar 795 kr.
  • Gratis installation
  • Bestil online og spar yderligere 329 kr.

Gå ikke glip af de gode tilbud - Bestil i dag på: CanalDigital.dk

Oprettelse

Månedligt Abonnement

Mindstepris
6 mdr.

Inkl. Bredbånd?

Bestil

0,00

kr.

329,00

kr.

1.645,00

kr.

Nej

1.335,00

kr.

169,00

kr.

2.011,00

kr.

Nej


Tags: , , ,