TV-udbydere i Danmark

Der findes en række forskellige Tv-udbydere i Danmark. De har hver især deres egne fordele og ulemper, men i sidste ende findes der kun én sejrsherre. Vi har taget et nærmere kig på de forskellige tv-udbydere i Danmark.

I Danmark har der i mange år været en naturlig begrænsning i antallet af Tv-udbydere. Det hele startede med kabel Tv fra TDC / YouSee, og da man ikke bare lige kunne grave en masse nye kabler satte dette en dæmper på antallet af Tv-udbydere.

I de senere år er der dog dukket en række nye muligheder op, hvilket har givet anledning til en række nye Tv-udbydere i Danmark. I skrivende stund kan du se Tv via nedenstående:

 • Stueantenne
 • Kabel
 • Telefonstikket / Bredbånd Tv
 • Parabol

Især de to nederste har givet en række nye Tv-udbydere i Danmark herunder blandt andet Viasat, Boxer og Telia.

Er der overhovedet forskel på de forskellige Tv-udbydere?

I mange brancher er der ikke den store forskel på de forskellige udbydere. Især bredbånd har meget få forskellige i sidste ende og du kan ende med at bruge meget tid uden at spare synderligt meget i sidste ende.

Indenfor digitalt Tv er det dog vigtigt, at du i det mindste finder ud af hvilken måde du helst vil se Tv på. Forskellen på de forskellige Tv-Udbydere indenfor hver enkelt forbindelse er ikke synderlig stor, men det endelige produkt set på tværs af alle forbindelsesmetoder er uhyre stor.

For at nævne et godt eksempel, så koster en tv-kanal hos Viasat, i skrivende stund, i snit 1,94 kr. hvorimod en tv-kanal hos de andre Tv-udbydere i Danmark ligger på omkring 10 kr. og i nogle tilfælde langt højere.

Hvordan finder jeg den bedste Tv-udbyder?

Du skal allerførst gøre op med dig selv hvad for en forbindelse du har mulighed for at få. Har du mulighed for at få parabol tv og ser du generelt meget fjernsyn vil vi anbefale, at du tager et nærmere kig på Viasat. De har et godt produkt og en lang række kanaler, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne.

Hvis du derimod ikke er den store Tv-kigger, men bare skal have en samlet løsning, så er der en række gode tilbud indenfor bredbånd tv, der er værd at kigge nærmere på. Generelt er man godt stillet, når man leder efter Tv-udbydere i Danmark.


Tags: , ,


Har du spørgsmål? Stil dem her:

 1. Bo says:

  hej!
  – og hvordan er kvaliteten af bredbåndsTV?
  jeg har forsøgt at finde nogle brugeranmeldelser, men det er ikke lykkedes endnu. Svinger kvaliteten med hastigheden på internetforbindelsen?

  venlig hilsen

  Bo V. Petersen

 2. Anita says:

  Vi ønsker at kunne se TV på flere apparater. Kan vi det, eller skal vi investere i en parabol til hvert rum, hvis vi vælger Viasat?

 3. Andreas says:

  Hej Anita,

  I behøver kun en parabol. Parabol signalet kan overføres til flere forskellige fjernsyn.

  Mvh. Andreas..

 4. Daniel says:

  Hej Bo,

  Kvaliteten på bredbåndstv er ikke på samme højde som f.eks. digital kabel tv og internet forbindelsen vil blive langsommere hvis du ser tv samtidig, da tv forbindelsen typisk bruger 3-4 mb (HD bruger 7-8 mb) af dit internet.

 5. Johnny says:

  Hej jeg har de normale kanaler dr kanalerne og tv2, dem er jeg generalt tilfreds med men ville gerne kunne se euro sport og discovery også, kan det lade sig gøre uden at jeg skal ha omkring 50 andre kanaler som jeg ikke ser afligevel?

  Mvh. Johnny

 6. Niels says:

  Jeg er kun interesseret i at kunne se disse kanaler 25 kanaler: DR 1, DR 2, DR K,TV 3, TV 3 +, TV 3 Puls, TV 2, TV 2 News, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, Kanal 4, Kanal5, 6 ern, Kanal 9, DK 4, Lokal TV, TV 2 Sport, EuroSport, Discovery, Animal Planet, National Geographic, TV 2 Film, BBC E, ARD, ZDF.
  Hvad er det billigste. Jeg synes det er for dyrt hos you see, hvor jeg har det nu.

 7. Anders says:

  Hej
  Hvis man bare vil se de almindelige danske kanaler fra TV2 og DR, kan man da ikke bare nøjes med en stueantenne og se gratis tv?

  Altså gratis efter licensen er betalt :)

  A

 8. Andreas says:

  Hej Johnny,

  Det kan godt lade sig gøre og så ikke alligevel.

  Den eneste mulighed du har for at vælge få kanaler er, hvis du bliver kunde hos Boxer TV. Hos Boxer kan du vælge en pakke, hvor du vælger 8 kanaler og dem kan du skifte ud løbende, som du lyster.
  Det koster 89 kr. for mini pakken og så kan du købe tilvalgskanaler for 19 kr. stykket.

  Du skal dog undersøge om det ikke kan betale sig at købe en stor pakke nu hvor du alligevel skal købe en pakke hos Boxer TV.

  Mvh. Andreas..

 9. Andreas says:

  Hej Niels,

  Hos BoxerTv kan du selv sammensætte din Tv-kanaler. Se evt. om du kan sammensætte en pakke, der er billigere end hos YouSee.

  Derudover kan TDC HomeTrio også være løsningen, hvis du gerne vil have bredbånd og Tv sammen.

  Hvis du fortæller mig hvilken løsning du har nu kan jeg bedre hjælpe dig.

  Mvh. Andreas..

 10. Andreas says:

  Hej Anders,

  Det kan du sagtens – Det er jo det licensen går til ;)..

  Mvh. Andreas..

 11. Søren says:

  Hej
  Vi har i øjeblikket tv fra lokal antenneforening (Stofa). Vi vil gerne skifte løsning, men vil nødigt undvære på samme tid at kunne se forskellige kanaler på forskellige TV (5-6 stykker) i huset. Hos TDC skulle man købe en masse dyre ekstraboxe for at gøre dette. Er der andre der har bedre løsninger?
  På forhånd tak….
  Mvh. Søren

 12. annika says:

  hejsa jeg vil gerne have kanal 3+, 4,og tegnefilm hvor er det billigste ?
  jeg kunne evt. også flytte internetforbindelsen hvis jeg kan spare lidt der.
  lige nu har jeg hos you see fordi jeg ikke kan finde et andet sted hvor de har 3+ og 4´eren

 13. Andreas says:

  Hej Søren,

  Med mindre du vælger kabel Tv hos YouSee vil du ende med at skulle betale en del ekstra for de ekstra bokse, som du gerne vil have.
  Telia giver dig ikke engang mulighed for at se forskellige kanaler på forskellige Tv og hos TDC skal du betale en del ekstra.

  Mvh. Andreas

 14. Andreas says:

  Hej Annika,

  Hvad betaler du lige i øjeblikket?

  Umiddelbart er YouSee et godt sted, hvis du gerne vil have 3+ (viasat kanalerne), men hvis du kan få parabol tv kan Viasat parabol tv bestemt også anbefales. Tag evt. et kig på vores liste over parabol tv.

  Mvh. Andreas..

 15. Asger says:

  Jeg er kunde hos Yousee som nu har fjernet videokanalen. Jeg bruger B&O link system, og kan nu ikke se film fra DVD andre steder end det TV hvor DVDén er koblet til. Jeg har fået at vide fra Yousee, at de ikke har intention om at give videokanalen tilbage.
  Er der andre udbydere der har en videokanal, så jeg igen kan se film på alle mine TV ?

 16. Andreas says:

  Hej Asger,

  Jeg tror det ikke. Den eneste udbyder kunne være Viasat, da alle andre udbydere ikke engang tilbyder at kunne se forskellige Tv-kanaler på forskellige fjernsyn uden dyre tillægsprodukter.

  Mvh. Andreas..

 17. Ken says:

  Vi har haft Dansk Bredbånd der er blevet solgt og solgt og solgt. Alle de gamle tv stik og kabler blev fjernet da vi fik lagt bredbånd ind. Hvad vil du anbefale til TV (mange kanaler), bredbånd (min 20MB) og telefoni, med 2 tel.numre.

 18. Anne Mette says:

  Hej,
  I Herlev har vi en fibernet og en enkelt udbyder, fast-tv. Tidligere var det DONG, der stod for fiberdelen og der kunne vælges mellem forskellige udbydere.
  Nu er der imidlertid kun Fast-tv, som står for både fibernet og kanaludbyder.

  Vi er ikke tilfredse med Fast tvs priser, men da der ikke er alternative udbydere (?), kikker vi nu på alternativer, det kunne være antenne, kabel, eller ?
  Vil stueantenne og parabol give samme muligheder for kvalitet af signal og kanaludbyder? Formoder det er forbundet med store startudgifter, men lave abonnementspriser?

  På forhånd tak,
  Anne Mette

 19. Doris says:

  Hej. Vi er en familie 4, med hver sin Sony Briva fladskærm. Vi er interesseret i, at kunne se disse kanaler : DR 1, DR 2, TV 2, TV 2 Zulu, Kanal 4, Kanal5, 6 ern, Kanal 9, TV 2 Sport, Discovery, Animal Planet, National Geographic og min. 10 Mbit/s.

  I øjeblikket har vi Tdc home trio med ektra boks, ( som der skal betales ekstra for) så det kan ses på 2 tv’er. Så er der parbol med Canal digital det 3 værelse og det sidste værelse har en Digital modtager.
  Kan i ikke hjælpe os med, at finde ud af hvor er billigst og bedst, da vi selv har prøvet, men kan ikke finde ud af alt det med, hvad man skal betale og ikke betale.

 20. Helle says:

  Hej
  Jeg skal flytte i en lejlighed, hvor der ikke er kabel tv eller parabol – hvilket der heller ikke må sættes op. Jeg bor i et område, hvor der er dækning med en stueantenne. Jeg er dog i tvivl om, hvilken tv-udbyder jeg kan vælge. Jeg har kigget på boxer, men der er tv3 og tv3+ ikke en del af kanalerne, og dem vil jeg gerne have mulighed for at se.
  Det skal lige siges, at jeg har adgang til internet, og der vist også et telefonstik. Kan det lade sig gøre med andre tv-udbydere end boxer?

 21. Jette says:

  Mit behov er at se TV både i DK og rundt omkring i Europa, når jeg kører i længere tid i min autocamper. Findes der en aftalepakke hvor man ” tager, tv, parabol og aftale med i bilen” når man kører ?? så man samlet kun har en aftale. Pris ?

 22. Andreas says:

  Hej Jette,

  Hos Boxer bruger du din almindelige stueantenne til at modtage Tv-kanaler. Denne kan du tage med i din campingvogn og dermed kan du bruge det samme abonnement i hele Danmark.

  De har et godt udbud af kanaler og du kan sammensætte dine egne tv-pakker. Jeg ville vælge Boxer til tv i campingvognen, hvis jeg var dig.

  Mvh. Andreas

 23. Andreas says:

  Hej Helle,

  TDC er den eneste anden udbyder, der giver dig mulighed for Viasat på nuværende tidspunkt. Du vil have brug for et HomeTrio eller HomeDuo abonnement og en Viasat-pakke derudover.

  Mvh. Andreas

 24. Andreas says:

  Hej Doris,

  Kabel Tv plejer at være det bedste valg, når man gerne vil se tv i forskellige værelser derhjemme.

  YouSee er Jeres bedste, og eneste, valg, når det kommer til at få Tv på flere forskellige fjernsyn i hjemmet uden at skulle betale ekstra.
  De har nogle gode priser og de følger også godt med på bredbåndsfronten.

  Jeg vil derfor anbefale YouSee, som Tv-Udbyder til Jer.

  Mvh. Andreas

  Mvh. Andreas.

 25. Lisa & Daniel says:

  Hej,

  Vi står i et dilemæ og skal til at flytte til et udkant sted (Vilsund – nær Thisted ved broen til morsø) hvor der ikke rigtigt er nogen mulighed for TV. De kanaler vi gerne kunne ønske os se vil være:
  SKAL kunne se: Dr1, Dr2, Tv2, Tv3, tv3+, kanal 4, kanal 5, kanal 6, Zulu, Tv2 Charlie,
  Mulighed for at kunne (Mod større regning): Animal planet, Discovery, EuroSport, Tv film, BBC lifestyle

  Har selv kontaktet: Yousee, Stofa, Telia & TDC (Kender ikke andre) – og umiddelbart de eneste som kan tilbyde mig noget er TDC, hvilket vil foregå ved bredbåndstv.

  Hvad vil du råde os til at vælge? Og hvad vil være billigst? (Ønsker naturligvis det bedste til billigst mulig penge)

  (Tror umiddelbart der er en parabol der – men om det vil være muligt for os ved vi ikke)

  Mvh
  Lisa & Daniel

 26. Andreas says:

  Hej Lisa,

  Jeg vil anbefale Jer at kigge nærmere på Viasat Parabol Tv. Parabol Tv er klart den bedste løsning, når man bor i udkantsdanmark og ikke har adgang til kabel tv. I får mange flere kanaler end fra de andre tv-udbydere og prisen er lidt mindre end hvad I vil ende med at betale hos fx TDC.

  Mvh. Andreas.

 27. Lisa & Daniel says:

  Et uddybende spørgsmål:

  Hvad hører BoxerTV ind under? også Parabol så? fordi det har vi nemlig kigget lidt på efterfølgende og finder det meget tiltrækkende – men kan det overhovedet lade sig gøre der?

  /Lisa & Daniel

 28. Sandra says:

  Hej

  vi har købt flernsyn :-) og har forsøgt os med stueantenne – men det holder ikke da signalet er ustabilt og kun virker nogen gange.
  Ved at det er muligt at få kabeltv her og vi vil gerne have DR1-2, K, HD, UPdate; Tv2 og Ramasjang.
  Er der på baggrund af dette, nogle anbefalinger mht. udbyder?
  Vh. Sandra

 29. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Ken,

  Nu siger du mange kanaler, i så fald går jeg ud fra at du også ønsker Viasat kanalerne?
  Hvis du har mulighed for at placere en parabol vil jeg anbefale dig Viasat, da de har et stort udvalg af kanaler.
  Har du ikke absolut behov for alle Viasat kanalerne, så kunne YouSee også være et godt alternativ, her har du også mulighed for at få internetdelen opfyldt.
  Ønsker du at holde det hele hos en udbyder, så har TDC et godt tilbud på deres HomeTrio.

  Mvh.
  Christian

 30. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Sandra,

  Jeg kan se at det “kun” er gratis kanalerne du er ude efter, hvilket burde kunne klares med en stueantenne.
  Nu ved jeg ikke om i allerede har haft det, men i kunne overveje at få en tekniker ud til at måle op, i hvilken retning antennen skal pege, samt hvilken slags i skal købe da der jo findes en del forskellige digitale stueantenner?
  Dette ville efter min mening nok være den letteste løsning.

  Mvh.
  Christian

 31. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Anne Mette,

  Desværre som du selv har oplevet, så laver foreninger nogle gange aftaler med div. udbyderer af fibernet for en længere periode, hvilket betyder at man er bundet til den ene udbyder.

  Hvis du ønsker en løsning som både gælder for tv og internet, så findes der mange muligheder, her kommer det primært an på hvilke krav i har til tv kanalerne, altså skal i fx have Viasat kanalerne? I så fald bliver udbuddet begrænset en smule.
  Og samtidig kommer det selvfølgelig også an på, hvilket prisleje i havde tænkt skulle dække internet og tv?

  Mvh.
  Christian

 32. Anne Elise says:

  hej
  Vi bor i udlandet og har netop købt sommerhus i DK. Skal man betale lisens i Dk hvis vi får tv der og er det i såfald det samme som folk bosat i DK?? Er der nogen udbydere der har specielle tilbud til sommerhus-tv??

  Mvh – Anne Elise

 33. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Anne Elise,

  Hvis du anskaffer dig et TV i Danmark, så skal du betale licens, og prisen er det samme uanset om det kun er feriebolig eller fast beboelse.
  Så vidt jeg ved, er der ikke nogle udbydere der specielt har et sommerhus tilbud. Men hvis du kigger her, kan du se en liste og prissammenligning over de forskellige udbydere.

  Mvh.
  Christian

 34. Ninja says:

  Vi er meget glade for vores parabol og viasats mange kanaler, mest golf kanalen. Er der mulighed for at se Eurosport – ikke tyskland! Enten på fjernsynet eller på pc?

 35. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Ninja,
  Du kan via Eurosports hjemmeside købe adgang til kanalen for 39 kroner om måneden.
  Se mere her.

  Mvh.
  Christian

 36. Michael says:

  Jeg prøver forgæves at sætte min gamle dvd til fjernsynet efter jeg har fået Boxer, men kan ikke lokalisere “signalet/dvdèn”
  Hvad gør jeg galt ??

 37. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Michael,

  Umiddelbart skulle Boxer ikke have nogen indflydelse på dette, du skulle stadig kunne se dvd.
  Men hvis problemet er opstået i forbindelse med Boxer, vil jeg vil anbefale dig at tage kontakt til Boxer’s support, det kan jo være at det er et problem de kender til.

  De kan kontaktes på 70 33 20 33

  Mvh.
  Christian

 38. Mikkel says:

  Hejsa, er der andre muligheder for at have både viasat kanalerne og 4’ern, 5’ern, 6’ern og 9’ern på samme tid end hos TDC?

 39. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Mikkel,

  Som du selv nævner det kan TDC klare disse krav, men du kan også vælge YouSee som er en smule billigere.

  Se YouSee’s kanalpakker her.

  Mvh.
  Chrisitan

 40. Camilla Sørensen says:

  Jeg har fået til opgave af min far at finde en billig og god tv udbyder.
  Han er interesseret i disse kanaler:
  Dr1, Tv2, Dr2, Tv3, Tv3+, Tv2 Zulu, Tv2 Film, Discovery Channel, Animal Planet, Kanal 5, Kanal 4 og MTV

  Jeg har kigget alle mulige steder, men synes ikke der er noget som opfylder mine krav. Jeg har kigget på Boxer men de udbyder ikke tv3 kanalerne.

  Vi har haft Viasat Danmarks pakken før, men det kostede 350-399 kr om måneden, og det vil min far altså ikke gå med til. Så hvis der er noget billigere?
  Har virkelig brug for hjælp!!

 41. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Camilla,

  Som du selv har bemærket så er det svært at finde en billig udbyder så længe Viasat (TV3 og 3+) skal være med.
  De andre kanaler du nævner, kræver hos de fleste udbydere at du vælger den “store” pakke, hvilket vil sige at prisen nærmer sig det beløb som i allerede betaler nu.

  Men hvis du kan gå en smule på kompromis, med kanalerne vil jeg anbefale dig at kigge hos YouSee, de har nogle forskellige pakker som burde kunne laves billigere end det i betaler nu.

  Du kan se YouSee’s pakker her.

  Mvh.
  Christian

 42. Nihat says:

  Hej
  Hjælp. Efter at have flyttet har vi ikke mulighed for at sætte parabol op, som vi plejer at se udenlandske satellit tv på. Vi har yousee nu, men deres udbud af udlandske kanaller svarer ikk til vores ønsker. Hvillke muligheder har vi nu? Feks via nettet?? Eller ala slingbox? Det er vigtig at vi skal kunne se det i god kvaliter på tvet
  Mvh nihat

 43. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Nihat,

  Hvilke kanaler er der tale om? Måske tilbyder de streaming over nettet?
  Hvis ikke, så tror jeg at det bliver svært at få de samme kanaler, nu hvor du ikke har mulighed for at sætte parabol op.

  Mvh.
  Christian

 44. Svend Erik says:

  Hej Christian.
  Vi bor i Sønderborg. Har pt. Stofa tv, lille løsning.
  Vil godt have en pakke med bl.a. DK4 og 3+, vi har pt også internet via Stofa, men er klar til at skifte det hele. Hvis vi kan få et godt tilbud.

  Andet problem !!
  Hvad er op og ned i “serien” om digital tv og sort skærm. Vores tv har IKKE Mpeg4 , skal vi have en dekoder-boks for at se tv fremover??
  Vi kan pt ikke se de digitale kanaler der for tiden bliver leveret fra Stofa, det er bl.a. TV2 News
  Mange hilsner fra
  Svend Erik

 45. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Svend Erik,

  Nu skriver du ikke rigtigt hvilke behov i har hvad angår internet, eller hvor meget i betaler for jeres samlede løsning nu.
  Men umiddelbart vil jeg tro at den mellem tv pakke fra YouSee vil dække dine TV behov, og samtidig kan du jo også få internet og telefoni hos YouSee.

  For at modtage de fleste af kanalerne skal dit tv understøtter DVB-C, eller du kan vælge at bestille “boksen” med, den gør at du kan modtage og se alle kanalerne uden at dit tv understøtter DVB-C eller MPEG4.

  Du kan læse mere hos YouSee her.

  Mvh.
  Christian

 46. Thomas says:

  Hej.

  Vi har pt TDC Home Trio. Og ønsker og flytte det da det er en smule for dyrt.

  Vi ønsker af betalingskanaler følgende:

  Kanal 4, Kanal 5, Kanal 9, TV2 Sport, TV2 Zulu & Discovery.

  Det skal kunne ses på 2 tv – Og vi ønsker en hard disk optager. Og gerne et par HD kanaler også :)

  Udover det vil vi også gerne ha internet (Det behøver ikke være samme udbyder – Men gerne en billig løsning)

  Kan oplyses at vi ved TDC betaler ca. 600 pr måned for dette (Uden TV2 Sport & Kanal 9, og uden nogen HD kanaler)

  Er der mulighed for at gøre alt ovenstående billigere på nogen måde?

  :)

 47. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Thomas,

  Jeg kan anbefale dig YouSee som lige nu kører med et tilbud hvor du får gratis TV resten af året uanset hvilken tv-pakke du bestiller, samtidig kan du få en 10 mbit internetforbindelse fra dem som passer til de fleste.
  Som noget nyt kan du tilføje ekstra kanaler til deres kanal pakker, på denne måde kan du tilkøbe de kanaler der passer dig.

  Du kan læse mere om deres tilbud her.

  Mvh.
  Christian

 48. Thomas says:

  Hej igen og tak for hurtigt svar – Har surfet rundt på deres side og da jeg skrev min adresse ind skrev de at de ikke kunne levere på min adresse desværre.

  Glemte helt at sige at jeg har telefonstik og det er derigennem at jeg får mit TDC Home Trio nu.

  Har ikke antennestik.

  Så eneste mulighed er vel reelt telefonstikket eller en parabol måske?…

  I Viasat og Canal Digital kan der dog ikke vælges Kanal 4 – Og da konen mener hun står for 2 stemmer – Mod min 1 – Så bliver det svært – For den er vigtig siger hun :)

 49. Caroline og Mikkel says:

  hej.

  vi sidder her og snakker om at vi synes det ret dyrt at have vores fuldpakke hos yousee som studerende, og vi er interesseret i at have disse kanaler: DR1, TV2, TV2 Zulu, Kanal 4, kanal 5, kanal 6, TV2 sport, TV3, TV3+.

  Hos boxer har vi undersøgt lidt, men de udbyder ikke Tv3, af hvad vi kan se os frem til.

  ds. bor vi i en lejlighed med alm. kabel tv.

  Hvad vil vi kunne gøre for at spare penge og få de kanaler her.

 50. torben says:

  hej jeg har set på nettet at ved at betale et engangsbeløb på 349,00 kr kan få adgang til at se tv via nettet og det er vel at mærke alle kanaler har i hørt om det ? og hvis er det noget væed ? jeg kan ikke huske navnet på firmaet

 51. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Caroline og Mikkel,

  Helt korrekt som i har erfaret så er der desværre ikke mange udbydere når det kommer til Viasat kanalerne TV3 og 3+.
  Men du nævner at i pt. har den fulde pakke hos YouSee, her kan i fx skære ned til mellem pakken og stadig have de ønskede kanaler pånær TV2 Sport.
  Eller i kan gå helt ned til Grundpakken, og som noget nyt tilbyder YouSee at man kan tilvælge ekstra kanaler som det passer, måske i kan stikke en løsning sammen her som passer jeres behov?

  Afmelder i jeres tv og bestiller det igen over nettet, kører YouSee pt. med et tilbud hvor i får TV resten af året gratis, uanset hvilken pakke i vælger, som studerende kunne dette være en smart måde at spare hurtige penge på.

  Ellers vil jeg anbefale jer at kigge på grundpakken og efterfølgende deres ekstra kanaler og se om i ikke kan finde noget der passer jeres behov, denne menu finder i under TV -> TV pakker og kanaler -> NYHED – Ekstrakanaler.

  I kan læse mere om det hele her.

  Mvh.
  Christian

 52. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Torben,

  Jeg kender ikke umiddelbart til en sådan side som rent faktisk virker, hvor du kan se alle kanaler.
  Men kan du nøjes med TV2’s kanaler og en mindre god kvalitet så vil TV2 Sputnik kunne bruges.

  Ellers vil jeg anbefale dig at tage et kig på YouSee’s tilbud, bestiller du TV hos dem får du gratis TV resten af året, uanset om du vælger den store eller lille TV-pakke.

  Du kan læse mere om deres tilbud her.

  Mvh.
  Christian

 53. Resi says:

  Hej

  Vi er en ejendom med 12 lejligheder og har en fælles løsning- fuld pakke hos Yousee.
  I huset bor der forskellige nationaliteter fra forskellige lande.
  Vi vi gerne finde en løsning som kan være mere flexibel for alle, billigere, og give mere frihed i udvalget af kanaler.
  Hvad er det bedste løsning for os, for alle kan være tilfredse og se det vi genrne vil se?
  Med venlig hilsen
  Resi

 54. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Resi,

  Jeg ved ikke præcis hvor meget i spare når i har en samlet tv løsning til hele ejendommen?
  Men hvis i vælger at droppe den fælles tv løsning og lade den enkelte lejlighed vælge, får i langt større frihed, måske er der endda nogle som slet ikke ønsker at betale for TV?
  Når i så er nogle der vil have forskellige internationale kanaler, så har i hos YouSee mulighed for at vælge fx den mindste TV pakke, og herefter vælge de ekstra kanaler som i ønsker enkeltvis.

  Dette tror jeg vil være den bedste løsning for den enkelte lejlighed.

  Du kan læse mere om YouSees muligheder her.

  Mvh.
  Christian

 55. Birgitte says:

  Hvis man ser alt tv over Viasat parabol – også DR kan man så afmelde sin lisens?

 56. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Birgitte,

  Nej det kan du desværre ikke, så længe du bare har et TV, en computer, en Radio (måske i bilen?), en mobiltelefon så skal du betale licens i følge DR.

  Mvh.
  Christian

 57. Lisbeth says:

  Jeg har tv gennem Yousee. Jeg vil gerne se Oscaruddelingen og optakten over TV2 film, som Yoysee jo har valgt at fjerne. Hvad gør jeg?

 58. Micki says:

  Hej. Jeg vil gerne se fodbold(gerne pay per kamp). Jeg vil gerne have mulighed for at få et bredt udvalg af kampe. Ligeledes vil jeg gerne have mulighed for at se film per demand. Det skal gerne være nemt og bruger venligt.

  Jeg er komplet ligeglad med alt andet.

  Hvad er smartest for mig? Er det muligt?

  Lige nu har jeg yousee bredbånd og deres mellem tv-pakke.

  Jeg bor i en lejlighed i kbh k, hvis det er vigtigt.

  Mvh.
  Micki

 59. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Lisbeth,

  Hvis du tager et kig på følgende link, så kan du her se hvilken tv udbydere der kan tilbyde dig TV2 Film.
  TV udbydere der tilbyder TV2 Film

  Mvh.
  Christian

 60. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Micki,

  Nu ved jeg ikke præcis hvilke kanaler det er du er interesseret i, udover at de skal indeholde fodbold og film leje.
  Måske har du allerede YouSee Plus? men her kan du i hvert falde leje film, samtidig har du mulighed for at til vælge ekstra kanaler hos YouSee, som fx Canal Sport kanalerne.
  Dette er dog ikke en pay per kamp løsning, men kun en pay per film løsning, kanalerne har du hele tiden uanset hvor meget du ser dem.

  Ellers kan du som alternativ bruge TV2 Sputnik eller Viaplay, her kan du betale i de perioder der kommer de kampe du vil se.

  Håber det kan hjælpe dig lidt på vej.

  Mvh.
  Christian

 61. Frederik says:

  Hej

  Jeg skal bruge kanal 6 og tv3+ resten er egentlig ligegyldigt. Jeg bor i en ejendom med parknet, men ejendommen har besluttet at begrænse sig til mellempakken.
  – Derfor, hvad er det bedste og billigste bud? Det skal nok være gennem parabol.

  Mvh.
  Frederik

 62. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Frederik,

  Desværre så tilbyder Viasat ikke kanal 6 over deres parabol.
  Derfor vil jeg umiddelbart mene at du får mest for pengene ved at vælge YouSee og deres mellem pakke, du får ganskevist en del kanaler som du ikke har behov for, men du får også TV3+ og kanal 6.

  Du kan læse mere om Yousee og deres kanaler her.

  Mvh.
  Christian

 63. Jimmy says:

  Hej, jeg overtager en lejlighed, hvor der er STOFA. De reklamerer også for deres Zaptor digitale løsning. Er der nogen, der har erfaringer med dette???

  PS. Er en sucker for digital billedkvalitet…… :-)

  Mvh Jimmy

 64. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Jimmy,

  Jeg har ikke selv denne løsning, men jeg kender flere der har og umiddelbart fungerer den fint, og samtidig er det jo nogle gode priser som Stofa tilbyder, hvis du køber en kombineret tv/internet-løsning.

  Ellers kan jeg anbefale dig en tv/internet-løsning fra YouSee, her får du også digitale kanaler og en stabil internetforbindelse.

  Mvh.
  Christian

 65. Betina says:

  Hej
  Vi er lige flyttet i lejlighed hvor der er stik fra TDC, men vi ønsker YouSee, da de er en af de få udbydere af tv3 der ikke koster en bondegård. Imidlertid er vi blevet oplyst at der ikke er nogen boks til yousee.
  Er der slet intet at gøre, eller er der andre alternativer til yousee?

 66. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Betina,

  Hvis du går ind på YouSee’s hjemmeside og bestiller internet til din adresse, så får du alt hvad du skal bruge, inkl. en boks hvis du vælger dette med.

  Du kan læse mere om YouSee og deres produkter her.

  Mvh.
  Christian

 67. tina says:

  Hej
  Hvor finder man en oversigt over alle de kanaler, der udbydes i DK og hvem der udbyder dem.
  Jeg leder efter en udbyder af Channel 5 (UK) i DK.

  På forhånd tak

 68. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Tina,

  Jeg kender desværre ikke til en sådanne liste, men det er en rigtig god idé, som jeg vil forsøge at få udarbejdet.

  Ang. Channel 5, så er jeg desværre ikke sikker på at du kan få denne kanal i Danmark, hvis du finder den hos en dansk udbyder må du meget gerne fortælle hvor du fandt den :)

  Mvh.
  Christian

 69. Niels-Peter says:

  Hej

  Jeg overvejer telia tv, som kombinerer bredbånd og tv i en løsning, hvor man ser tv via bredbåndet.

  Jeg er blot i tvivl om, hvorvidt der er ulemper ved at se tv via internettet fremfor yousee’s kabel-tv?

 70. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Niels-Peter,

  Det kommer meget an på hvilke kanaler du er på udkig efter, skal du fx have TV3 og 3+ så er det YouSee du skal vælge, da Telia ikke tilbyder disse kanaler.
  Men har du allerede undersøgt at Telia kan leverer de kanaler du ønsker at se, så er der ingen problemer i at bestille denne kombineret bredbånd og tv løsning hos Telia.

  Du kan læse mere om Telias tilbud her.

  Mvh.
  Christian

 71. Janni says:

  jeg ahr spurgt om i kan levere tv og bredbånd, i mener ikke der er kabler her, hvor er kablerne så? Mvh. Janni

 72. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Janni,

  Vi leverer ikke tv eller bredbånd, vi hjælper blot med at finde det rette produkt :-)
  Hvor i landet befinder du dig?

  På udbydernes hjemmeside kan du se om de kan levere ved at prøve og bestille, når du skal indtaste din adresse vil den komme frem og fortælle dig hvis de ikke kan leverer tv og bredbånd til dig.

  Sig endelig til hvis du har brug for yderligere hjælp.

  Mvh.
  Christian

 73. Lise says:

  Hej
  Findes der en samlet oversigt over alle TV udbydere i Danmark og om de krav der stilles til, at man kan få hver enkelt? Jeg bor i en boligforening som lige har besluttet, at vi ikke længere kan få Yousee men skal i stedet for have Waoo. Jeg synes det er meget dyrt og uoverskueligt, hvad de tilbyder, og håber jeg kan få TV fra et andet selskab – men hvordan finder jeg alle udbydere?

 74. Christian Hahn // Redaktør says:

  Hej Lise,

  Hvilke kanaler ønsker du at se?
  Og skal du bruge internet i samme forbindelse?

  Hvis du oplyser mig de to ting så skal jeg gerne undersøge markedet og opstille dine muligheder :-)

  Mvh.
  Christian